laatste nieuws

Laatste ontwikkelingen nieuwe terreinen

Posted: 04.11.14

Beste Spartafan,

Met dit schrijven willen we jullie op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen aangaande de nieuwe terreinen van Sparta. Het afgelopen jaar hebben we meermaals aan tafel gezeten met het gemeentebestuur van Wortegem-Petegem, hierbij ging het telkens om de inrichting van kantine, kleedkamers, het aantal velden en dergelijke.  Meermaals stelden wij de vraag wat het financiële plaatje zou zijn maar kregen hier nooit een antwoord op. Tot enkele maanden geleden, wanneer er dan toch een effectieve kostenraming op tafel lag. Hierbij vroeg de gemeente een inspanning van de club om mee de kosten te dragen, samen met onze hoofdsponsor Danilith Delmulle hebben wij dan ook een voorstel op tafel gelegd wat in onze ogen haalbaar moest zijn voor beide partijen. Gisterenavond werden wij opnieuw uitgenodigd op het gemeentehuis en wat we daar te horen kregen was voor iedereen een donderslag bij heldere hemel. Het gemeentebestuur had in overleg met hun achterban beslist om de aanleg van nieuwe terreinen af te voeren en wil binnen afzienbare tijd volop gaan voor een fusie van Sparta Wortegem met FC Petegem. Voor de komende jaren kan er gewoon verder gespeeld worden op de huidige terreinen, dus dit betekent zeker niet het einde van Sparta Wortegem. Morgen komen wij met de Raad van Bestuur samen om te bekijken wat er in onze mogelijkheden ligt om de toekomst van onze club, met meer dan 200 leden, te vrijwaren. Hopelijk mogen we op jullie steun en enthousiasme blijven rekenen.

Interview man vd match Beloften A - Jong Geraardsbergen

Posted: 31.08.14

Bekijk het interview met Geoffrey Depypere op onze facebook pagina:
www.facebook.com/SpartaWortegem
De wedstrijd werd met 7-0 gewonnen.

jeugdtrainer U6 gezocht

Posted: 19.08.14

Beste Morinho's,

Ondanks onze doorgedreven zoektocht naar een trainer voor onze allerkleinsten (U6) van SPARTA, hebben wij tot op heden nog geen succesvol resultaat geboekt.

Vandaar onze oproep:
vacature trainer
- Bent u ook gebeten door voetbal?
Wilt u ook meegenieten met het voetbalplezier van die jonge gasten?
U hebt talent om onze 'youngsters' op een educatief verantwoorde wijze iets bij te brengen?
U wilt deel uitmaken van een fantastische/warme & familiale club?

Voelt u zich geroepen? Of heb je nog twijfels,vragen? Ken je iemand binnen uw familie -of vriendenkring?
Laat het ons weten, wij helpen u/hen graag overtuigen :)

Jeugdwerking SPARTA,
jeugd@spartawortegem.be

A ploeg - A beloften - B beloften - U15

Posted: 06.08.14

Vanaf heden staan ook de wedstrijdkalenders van A-ploeg, A-beloften, B-beloften en U15 online.

Jeugd - wedstrijdkalender online

Posted: 03.08.14

De wedstrijdkalender voor onze jeugdploegen staat online. Enkel voor de U6 en U10B werd de kalender nog niet gepubliceerd wegens latere inschrijving.

LET WEL: De wedstrijden kunnen gedurende het seizoen op het laatst alsnog gewijzigd worden om verschillende redenen. Dit betekent dat enkel de aankondigingen van de trainer/ster of kalender op de site van de footbel als enige juiste gelden.

sponsors

x

Zeg JA voor voetbal IN Wortegem!

Onlangs werden we, totaal onverwacht, geconfronteerd met het onaangename nieuws dat de gemeente terugkeert op haar beslissing voor het bouwen van gemeentelijke voetbalterreinen met kleedkamers en kantine achter het gemeentehuis.

SPARTA WORTEGEM wil onze voetballers IN Wortegem laten voetballen en UW STEM kan ons daarbij helpen!

Wij zouden het ten zeerste op prijs stellen uw stem te mogen noteren. Met deze petitie willen we het gemeentebestuur ervan overtuigen hun beslissing te herzien.

Klik hier om uw stem uit te brengen.