Sparta - TK Meldert : 1 - 2

Nog eentje om af te ronden maar ook eentje om zo snel mogelijk te vergeten. Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel. Meldert definitief gered en wij doorverwezen naar de barrages. Veel spektakel moet je dan ook niet verwachten. Wij een eerste maal met een raid op de rechterflank van Nimrod die Michael VT bereikt maar die tikt de bal tegen doelman Van Bremt. Ook Emile Docordier vindt de bezoekende doelman op zijn weg. De bezoekers waren nog niet echt in het stuk voorgekomen maar op de vijfentwintigste minuut mochten we vaststellen dat ze een begenadigd voetballer in hun rangen lopen hebben. Inderdaad, de bezoekende nummer vijf Saed Menebhi duikt plots alleen voor Michiel op en met de nodige flair en kalmte kapt hij tot tweemaal toe onze doelman uit om dan rustig binnen te leggen. Wij dus weeral aan achtervolgen toe en net voor de rust incasseerden we op een ongelukkige manier nog een tweede treffer. Een voorzet van Michael Rocquet wordt door Michiel tegen Jordy aangeduwd en zo caprioleert de bal in doel. Met een dubbele achterstand gaan rusten.

Ruststand : 0 - 2 Konden we nog iets terugdoen? We zijn in ieder geval met goede intenties aan de tweede helft begonnnen. Na amper vijf minuten trapt Jonas Vandevelde een perfecte voorzet tot bij Michael die van dichtbij naast kopt. Dit moest altijd binnen maar nee dus. Het was echter maar uitstel want iets later zorgt Jonas zelf voor de aansluitingstreffer. Blijkbaar heeft Jonas er een patent op om in de laatste competitiewedstrijd te scoren, remember slotwedstrijd van vorig seizoen toen hij de kampioenengoal binnen ramde. We wilden nog wel op zoek gaan naar de aansluitingstreffer maar die kwam er niet. Toch ook nog even melden dat we in deze laatste match kennis mochten maken met een speler van de U17, met name Maxime De Jaeger mocht zijn eerste minuten volmaken in het eerste elftal. In het slot van de partij haalde hij nog eens uit maar zijn poging was te zwak om echt gevaarlijk te zijn. Hoe dan ook, hiermee valt het doek over de competitie. Nu afwachten hoe de loting verloopt voor de barragewedstrijden waarin we het opnemen tegen Sleidinge en Kemzeke.

Bron: Eric Deleurere