coach:

afgevaardigde: Liselotte Vanhie

verslagen

Sparta Wortegem

10

-

4

Nederename

Posted: 11.11.14

 
Zaterdag 8 november 2014 U9
 
Wortegem - Nederename
 
Na een thuis nederlaag van 4-26 van vorige week, volgde er woensdag een straftraining. Vrijdag volgde er dan een teambuilding activiteit, nl. bezoek aan de kaas en wijnavond met hot-dogs voor de spelers. Dit  ter voorbereiding van de volgende thuiswedstrijd tegen Nederename. Een voltallige spelersgroep luisterde aandachtig naar de tactische bespreking van Limke.
 
We begonnen gretig aan de wedstrijd en kwamen via Basile op 1-0. Kort erna was het bijna 2-0, maar Matteo trapte in het zijnet. En zoals de voetbalwet zegt 'als je zelf  niet scoort, doet de tegenstander het' , maakt een meisje van Nederename er 1-1 van.  Even later haalde Matteo  goed uit met een knap schot, maar de bal stuitte op de deklat. De voetbalwet sloeg terug toe en we kwamen 1-2 achter.  Een afvallende bal kwam bij Victor terecht en hij dribbelde de verdediging en trapte de bal vanop links, in de korte hoek, naast de keeper binnen. De stand na een evenwichtig eerste kwartier was terecht 2-2.
 
Het tweede kwartier was minder spectaculair. Met een goed opgebouwde aanvalsactie kwam de bal op rechts terecht en er volgde een goede voorzet. Mauro werkte goed af en bracht de stand op 3-2, wat ook de ruststand was.
 
Tijdens de rust deed onze trainer de nodige peptalk (en misschien ook een beetje pep-eten). Onze spelers kwamen allemaal met veel inzet naar buiten. Dit resulteerde snel met twee doelpunten van Basile. Basile rook een hattrick, maar Nederename maakte er 5-3 van. Toch had Basile de smaak te pakken en maakte er met een zuivere hattrick 8-3 van. Dit was ook de stand na het derde kwartier.
 
Het vierde kwartier mag Sparta aftrappen en Mauro trapt na een actie op de paal. Een goeie actie van Quinten naar Mauro die vanop rechts binnentrapt, 9-3. Even later een omgekeerde situatie. Mauro  met een actie tot bij Quinten, die net naast besluit. Na  een hoekschop maakt Davy er 10-3 van. Nederename liet de moed niet zakken en zette de einstand van 10-4 op het bord.
 
Deze puike prestatie kwam eveneens tot stand door de goeie prestaties van Senna en Sebastiaan. En zeker niet te vergeten door onze super keeper Cedric (alias den Bossut van Wortegem)!
 
Een dikke proficiat aan onze spelers,  trainer en afgevaardigde!!!
 
De toeschouwers zagen dat het goed was.

Alain

 

Kluisbergen

7

-

3

Sparta Wortegem

Posted: 27.10.14

Zaterdagmorgen 9u30, wedstrijd in Kluisbergen.
In de kleedkamer geeft Limke heel wat extra uitleg want onze U9 spelen voor het eerst een wedstrijd 8 tegen 8.Iedereen luistert aandachtig.
Op het veld is het toch even wennen. Maar bij onze eerste aanval staan we meteen 0-1 voor. Jammer genoeg kunnen we niet lang van onze voorsprong genieten want vrijwel meteen scoort Kluisbergen tegen :1-1. Nog in het eerste kwartier wordt het 2-1.
Het tweede kwartier hebben onze jongens het behoorlijk moeilijk tegen een sterk opzettende tegenstander. Kluisbergen loopt dan ook uit tot een 4-1 ruststand.
Het derde kwartier gaat gelijk op, de spartaantjes geven het beste van zichzelf en ondanks twee tegendoelpunten slagen we erin om zelf ook te scoren. Met nog een kwartier te gaan staat het 6-2.
Het laatste kwartier is spannend, beide ploegen gaan vol voor de aanval en dat resulteert in een doelpunt voor beide teams. eindstand 7-3.
Rekening houdende met het feit dat er bij Kluisbergen een jongen meespeelde die een jaar ouder is en die wel het verschil maakt met 5 doelpunten en het feit dat onze jongens voor het eerst met 8 tegen 8 speelden kunnen we onlangs deze nederlaag toch positief terug kijken op deze wedstrijd.

Pierre 

sponsors

Lees hier de verslagen

wedstrijden - GEW. U9 - reeks W - niv. 1

Wedstrijd Uitslag
Wortegem - Volkegem 

KVV.Ardenne - Wortegem

Wortegem - Zingem B

Horebeke - Wortegem

Wortegem - FC.Kluisbergen

Kluisbergen Sp - Wortegem

Wortegem - Sersk.Schelleb.

Volkegem - Wortegem

Wortegem - KVV.Ardenne

Zingem B - Wortegem

Wortegem - Horebeke

FC.Kluisberegen - Wortegem

Wortegem - Kluisbergen Sp

Sersks.Schelleb.  - Wortegem