coach: Michiel Windels

afgevaardigde: Guy De Baere

verslagen

Sparta Wortegem

11

-

4

FC Kluisbergen

Posted: 22.11.14

Hallo beste Spartanen,


Zaterdagmorgen even voor tien uur. Zonnig maar koud. Onze U7 maken zich op voor hun wedstrijd tegen Kluisbergen. Onze keeper ligt ziek te bed dus coach Filip moet sleutelen aan zijn team.
Vanaf het wedstrijdbegin proberen onze jongens druk te zetten op de tegenstander. Dit lukt maar gedeeltelijk want op de eerste counter van Kluisbergen is het meteen raak :     0-1.
Maar nog voor het einde van de eerste periode slagen onze Spartaantjes erin de bordjes weer in evenwicht te hangen : 1-1 na het eerste kwartier.
Het tweede kwartier gaat aanvankelijk gelijk op maar bij een 2-2 tussenstand steken onze jongens een tandje bij. We lopen uit tot 5-3 aan de rust.
Na de pauze komen de Spartaantjes gretig het veld op. We overspoelen onze tegenstander en op het einde van de derde periode staan we 8-3 voor.
Onder leiding van coach Filip proberen onze jongens tijdens het laatste kwartier hun voorsprong nog wat uit te bouwen maar net als in het matchbegin lopen we op een counter : 8-4.
Met nog enkele minuten op de klok neemt Sparta weer het heft in handen een tijdens een vinnig slotoffensief scoren we nog driemaal.
Eindstand : 11-4

Een dikke proficiat aan coach Filip en zijn team.

Pierre

Sparta Wortegem

5

-

11

Kluisbergen

Posted: 12.10.14

Hoi Spartaantjes,


We zagen zaterdag een tevreden coach Filip! Ondanks een nederlaag tegen Kluisbergen hadden zijn jongens goed gepresteerd. In een door regen geteisterde wedstrijd bleek de tegenstand toch iets te sterk voor onze moedige spelertjes. Kletsnat verlieten ze het veld. Coach Filip liet zich ontvallen dat hij zeer tevreden was over het collectief, dat zijn jongens mooi voetbal hadden getoond. Dit belooft voor de volgende wedstrijden. We kijken er reeds naar uit.

Pierre Maes

sponsors

Lees hier de verslagen

wedstrijden - GEW. U7 - reeks Q - niv. 1/2

Wedstrijd Uitslag
FC Kluisbergen - Wortegem

Wortegem - Kluisbergen Sp
Forfait
Eine B - Wortegem

Wortegem - Horebeke A

Petegem S - Wortegem

Wortegem - KSK Ronse A

Wortegem - FC.Kluisberegn

Kluisbergen Sp - Wortegem
Forfait
Wortegem - Eine B

Horebeke A - Wortegem

Wortegem - Petegem S

KSK Ronse A - Wortegem