coach:

afgevaardigde:

verslagen

Sparta Wortegem

6

-

0

Jong Zulte

Posted: 07.03.15

Beste Spartanen,


Eindelijk terug prachtig voetbalweer. Het plein lag er goed bij. De tegenstander voor onze Spartanen was Jong Zulte. Geert kon op zijn vaste waarden rekenen aangevuld met Senna en Sebastiaan van Limkes U9. 

Stipt om 10 uur fluit scheidsrechter Alain de wedstrijd op gang.

Het eerste kwartier heeft Jong Zulte lichtjes veldoverwicht maar keeper Jens staat pal in zijn doel en is vast van plan de nul te houden.
Op een counter wordt Arun foutief gestopt. De vrije trap die hieruit voortvloeit resulteert in een doelpunt. Arun trapt de bal in de winkelhaak, de bezoekende doelman is kansloos.

Tijdens het tweede kwartier nemen onze jongens beetje bij beetje het heft in handen. Het overwicht brengt ons een doelpunt op via Varun. 2-0 aan de rust.

Na de pauze komen de Spartanen heel gedreven het veld op. We nemen meteen het initiatief en na een derde hoekschop op rij die door Sjaakie perfect wordt getrapt kan Jurre hard intrappen. 3-0. Enkele minuten later staat Jurre terug achter het kannon. 4-0.
En bij een volgende hoekschop is het Maxim die prettig afwerkt. 5-0 na het derde kwartier.

Het laatste kwartier controleren onze jongens het spel en opnieuw op hoekschop wordt de score nog verhoogd. Pieter maakt er 6-0 van, meteen de eindstand.

Een gemeend proficiat aan Geert en zijn spelers.

Pierre 

SPARTA WORTEGEM

4

-

2

KLUISBERGEN

Posted: 12.10.14

Beste Spartanen,

Wat een zonnige voormiddag moest worden eindigde uiteindelijk in een kletsnatte zaterdagmorgen. Toch weerhield dit onze U10 niet om er een boeiende wedstrijd van te maken tegen Kluisbergen, een verzameling van FC Kluisbergen en Kluisbergen Sportief. In het eerste kwartier probeerden onze Spartanen de wedstrijd in handen te nemen maar op een snelle counter van de bezoekers was het meteen raak : 0-1. Onze mannen lieten zeker hun hoofd niet hangen en vochten terug, wat in het tweede kwartier resulteerde in twee doelpunten : 2-1 halfweg. Na de rust ging het spel gelijk op wat voor elke ploeg een doelpunt opleverde in het derde kwartier : 3-2.
Het beloofde een erg spannend laatste kwartier te worden. De jongens waren doornat en verkleumd. Onze Spartaantjes weerden zich als leeuwen en uiteindelijk slaagden ze erin het verlossende doelpunt te maken en de wedstrijd te winnen met 4-2. Proficiat. 


Pierre

sponsors

Lees hier de verslagen

wedstrijden - GEW. U10

Wedstrijd Uitslag
Wortegem - Huise Ouwegem
4-5
Kluisbergen Sp. - Wortegem

Wortegem - Volkegem

Petegem S. - Wortegem

Eine B - Wortegem

Wortegem - Machelen

FC Kluisbergen - Wortegem

Huise Ouwegem - Wortegem

Wortegem - Kluisbergen Sp.

Volkegem - Wortegem

Wortegem - Petegem S.

Wortegem - Eine B

Machelen - Wortegem

Wortegem - FC Kluisbergen