laatste nieuws

Hofman Cup: Sparta - FC Petegem

Posted: 02.08.14

Morgen de volgende wedstrijd van de Hofman Cup tegen onze buren van Petegem. Aftrap om 16u (terrein Sparta).

1e oefenwedstrijd 1e elftal

Posted: 20.07.14

Beste supporters,

het nieuwe seizoen is reeds gestart met de eerste trainingen. Aanstaande donderdag 24/07 er is de eerste oefenwedstrijd tegen GD Ingooigem, aftrap om 19u30 op het terrein van Sparta. Volgende zondag 27/07 gaan we op bezoek bij Jong Zulte, aftrap om 16u.

Supporters op post!!!!

Sparta uitstap

Posted: 12.07.14

Beste Spartanen,
 
Op vrijdag 15/08/2014 gaan we met z'n allen op daguitstap met spelers, spelersvrouwen, supporters, bestuursleden.... allen die Sparta een warm hart toedragen voor een teambuilding dag waar we, allen te samen, sterker uitkomen. Waarheen is nog een klein raadsel..., maar we gaan ZW richting ...


De dag start met een ontbijt in de kantine vanaf 7.30 en de bus vertrekt zowat 8.30.  De voormiddag  wordt ingevuld met een "stapje terug in de tijd" en een smaakvol bedrijfsbezoek. De namiddag is er een gezellige buitenactiviteit waar water een belangrijke rol speelt. We eindigen de dag in een gezellig restaurantje.... U ziet, misschien nog wat "onduidelijkheden"... maar dat maakt het wat spannender. De kost (autobus/middagmaal/activiteit/avondmaal...) zal zowat rond de 60€ bedragen. Belangrijk is te weten met hoeveel we zullen zijn en daarom graag jullie aanwezigheid (aantal personen) doormailen naar franslibert@hotmail.com

GO SPORT supports SPARTA

Posted: 16.06.14

Nog een paar voetbalschoenen nodig? Misschien wel een zwembroek of 'strandsloefkes' voor op vakantie? Ga naar GO-SPORT!

Elk lid van SPARTA krijgt dit seizoen een groene (geen blauwe :) ) lidkaart. Op vertoon van deze kaart in GO SPORT geniet niet alleen jij van extra kortingen, ook Sparta Wortegem!

Klik op de afbeelding en kom meer te weten over deze actie.


Ga na go-sport-belgium.be

Op de pasdag kunnen we elk ingeschreven lid reeds deze kaart aanbieden.

Uitnodiging spelersvoorstelling en pasdag

Posted: 15.06.14

Langs deze weg willen we iedereen uitnodigen op onze eerstvolgende activiteiten. Op vrijdag 27 juni is er vanaf 19u30 de spelersvoorstelling in de showroom van Danilith, de dag erna, zaterdag 28 juni tussen 14u en 17u, is er op het terrein de pasdag. Hierbij willen we alle spelers uitnodigen voor het passen van de nieuwe kledij. Alsook zijn er 4 demotrainingen (U6 - U7 - U8 - U9) voorzien, dit om eventuele nieuwe spelertjes de kans te geven van het voetbal te proeven.

sponsors

x

Zeg JA voor voetbal IN Wortegem!

Onlangs werden we, totaal onverwacht, geconfronteerd met het onaangename nieuws dat de gemeente terugkeert op haar beslissing voor het bouwen van gemeentelijke voetbalterreinen met kleedkamers en kantine achter het gemeentehuis.

SPARTA WORTEGEM wil onze voetballers IN Wortegem laten voetballen en UW STEM kan ons daarbij helpen!

Wij zouden het ten zeerste op prijs stellen uw stem te mogen noteren. Met deze petitie willen we het gemeentebestuur ervan overtuigen hun beslissing te herzien.

Klik hier om uw stem uit te brengen.